made in eu

Archiv aktualit

  • Xterra Děčín již tento víkend

    Přijměte pozvání v sobotu 10. 7. na Smetanovo nábřeží v Děčíně pod zámkem. Bude se zde konat prestižní a divácky atraktivní závod Mistrovství ČR v Xterra triatlonu - Directalpine patří mezi partnery tohoto závodu!
    Na startu bude mnoho špičkových závodníků, včetně medailisty z Olympiády ve Vancouveru - Martina Koukala.
    www.xterradecin.cz

  • Hurá na prázdniny - sleva 40 %

    Prázdniny jsou konečně tady a dětem nastává čas svobody, výletů do přírody, nových zážitků na letních táborech, na vodě či ve skalách. Zkrátka všude tam, kde ocení perfektně padnoucí oblečení značky DIRECTALPINE.

    Rozhodli jsme se podpořit naše malé dobrodruhy při jejich jedinečných výpravách a připravili jsme pro vás širokou nabídku oblíbených modelů kalhot a bund ve velikostech XS - M se slevou 40%. Výběr produktů najdete v akční nabídce.

  • Ledová fata morgána

    Na přelomu července a srpna, kdy většina našinců míří za slunnými plážemi se tři kajakáři vydají na chladné vody východního Grónska. Direct Alpine tak spolu s dalšími partnery podpoří historicky první českou výpravu na mořských kajacích (seakayak) do pobřežních oblastí východního Grónska s cílem uskutečnit asi 200 kilometrový okruh soustavou zdejších fjordů a ostrovů. Chtete o plánované akci vědět něco více? Přijměte pozvání na virtuální III. besídku u Niklů tuto neděli 6. 6. 2010 od 19:00 do 21:00. Petr Novotný v roli seakayakáře o Švédsku, Islandu a mytickém Grónsku v živém interaktivním přenosu na www.seakayak.cz

  • Mistrovství Evropy Abtenau 2010

     Mistrovství Evropy v paraglidingu, konané v Abtenau je tady a český reprezentační team ve složení David Ohlídal, Radek Večeřa, Karel Vrbenský a Tomáš Brauner, v ženách Renata Kuhnová a Petra Slívová již bojují o mety nejvyšší. S podporou DIRECTALPINE se jim jistě bude dařit. Aktuální informace sledujte zde>>.

  • Vývoj DIRECTALPINE

    Poctivě, s nadšením a zápalem pro věc, pro Vás vyvíjíme nové a nové produkty...

    celý článek>>

  • 1.OHHOŠ v Táboře aneb Jak jsme si uplácali festiválek

    Asi jste si někteří všimli, že před pár týdny proběhla světem zpráva o 1.OHHOŠ - TZN. První Officiální Harraška Happening Opening Šuttering ( název byla taková z nouze ctnost, protože HudyCup, Boulder Cup a spousta dalších šálků už existuje a Mello Bloco mi přišlo nemístný). Tady je pár postřehů od zrodu až po dnešek (přesněji dnešek co byl dnes a ne dnešek co je dnes).

  • Alpská Trilogie: Císařovy nové šaty

    Krátké video Ondry Beneše (Directalpine Team) v legendární cestě od Stefana Glowacze (Des Kaisers neue Kleider" 8b+,250m) video k zhlédnutí zde>>

  • Novinka kolekce DIRECTALPINE jaro/léto 2010

    Kalhoty CRUISE, CRUISE LADY, CRUISE SHORT

    Pro letní treking, VHT či ferráty je zapotřebí odolných a přitom lehkých kalhot, které nikterak neomezují  v pohybu. Do nejvyšší produktové série Mountain Top jsme letos tyto kalhoty nově vyvinuly a jsou tedy horkou novinkou kolekce LÉTO 2010.

  • Nová produktová videa

    Pro milovníky multimedíáního obsahu jsme přidali u většiny produktů Mountain Top serie nová videa, doplňující text i obrazem. Stačí na detailu produktu kliknout na ikonu Spustit video  video-buton.jpg

    Můžete tak vidět jak sedí bunda a kalhoty Devil Alpine, proč jsou kalhoty Cima plus jen 3/4, jak vypadá vnitřní vrstva bundy Trango i rozdíl mezi Thermolite a Coolmax na kalhotech Badile...

  • 1.OHHOŠ v Táboře se blíží

    Druhý květnový víkend vás zve DIRECTALPINE (partner akce) na 1.OHHOŠ neboli první-oficiální-harraška-happening-opening-šuttering do Tábora.