made in eu

Archiv aktualit

  • Outdoorové oblečení DIRECTALPINE na Mistrovství ČR v orientačním běhu

    Podporujeme účastníky a pořadatele Mistrovství ČR v orientačním běhu na klasické trati 2010. Závody se uskuteční 18.-19.9.2010 v oblasti hřebene Špičáku, tedy lesního pásu mezi obcemi Kostelec u Jihlavy, Jezdovice, Třešť, Suchá a Vílanec. Zveme všechny závodníky i  příznivce orientačního běhu! Vyhrát samozřejmě můžete špičkové outdoorové oblečení značky DIRECTALPINE. Podrobnosti na stránkách závodu.

  • Festivalové lezení Edity a Ondry

    Jako každý rok si necháváme poslední týden v srpnu na lezecký festival v Teplicích nad Metují a zároveň na parádní lezení v Ádru a v Teplických skalách. Letos jsme se tam obzvlášť těšili, protože jsme si lezení na písku moc neužili. Bohužel počasí vyšlo, tak jak vyšlo a místo čtyř lezeckých dní byly jen dva, ale zato povedené.

  • Expedice CZECH LHOTSE 2010

    Leopold Sulovský první Čech na nejvyšší hoře světa Mount Everestu organizuje další výpravu Himalájí. Cílem podzimní (září - říjen) expedice je Lhotse 8 516 m n. m. (čtvrtá nejvyšší hora světa). Tak jako v loňském roce na Cho Oyu (8 201 m n. m.), je členem výpravy Pavol Lupták z Ostravy, kterého při expedicích materiálně podporuje DIRECTALPINE. Držíme palce a doufáme, že počasí bude přívětivé a expedice dosáhne vrcholu...

  • Expedice QAJAQ GREENLAND 2010 je zpět

    Minulý týden se vrátil tříčlenný tým z dlouho připravované a avizované cesty na mořských kajacích do oblasti ostrovů, fjordů a věčného ledu na východním pobřeží Grónska...

  • Letní výjezd členů našeho Directalpine Teamu - Editky a Ondry

    Začátkem července se Edita a Ondra vypravili na čtyřtýdenní lezecký zájezd - Frankenjura, Ceuse (Francie), Zillertal (Rakousko)...

  • Rallye Sudety s DIRECTALPINE

    Již po 16. bude druhá sobota v září (11. 9.) patřit v Teplicích nad Metují horským kolům. Jede se totiž maraton horských kol - Specialized Rallye Sudety a DIRECTALPINE je jedním z partnerů. Přijměte tedy pozvání na tradiční finále Českého poháru MTB-XCM.  

  • Edita a její první 10!

    Víkend 12-13.6.2010 padla volba opět na Frankenjuru. S Ondrou jsme vyrazili do oblasti Luisewand na cestu Fiese Luise 10. V této oblasti jsme byli cca před měsícem. Potkala jsem tam svého kamaráda z Německa, který Luise právě nacvičoval.

  • Mistrovství Španělska v paraglidingu

    Začátkem srpna bude ve Španělském Pantano de Sant Antoni (Katalánsko) patřit místní nebe paraglidistům. O víkendu 6.-8. srpna se tu bude konat mistrovství Španělska v akrobatickém paraglidingu. Pokud budete mít cestu kolem nenechte si ujít tuto fantastickou podívanou.

  • FOTOREPORTÁŽ - Outdoor 2010

    Ve dnech se 15.-18.7. se tým DIRECTALPINE zúčastnil nejvýznamnějšího letního outdoorového veletrhu OUTDOOR v německém Friedrichshafenu. Představili jsme řadu novinek z naší široké nabídky outdoorového oblečení - lehké záložní bundy, nové funkční prádlo, lehké odolné outdoorové kalhoty, a to zejména z letní lezecké a outdoor série. Opravdu velmi pozitivně byly hodnoceny nové barvy a barevné ladění detailů.

    Děkujeme všem našim příznivcům za milou návštěvu.

    DIRECTALPINE team

  • Pozdrav z Aljašky

    Cestovatel a člen našeho Directalpine Teamu Martin Loew se čerstvě vrátil z Aljašky. Díky tomu máme nové postřehy ke kolekci...