made in eu

Archiv aktualit

  • Poděkování

    Po návratu z Tibetu vám chci ještě jednou poděkovat za kalhoty Badile, které výborně sloužily. Chtěl bych vám poslat i nějaké vylepšovací tipy, ale žádné jsem nenašel, vše je na kalhotách optimální:-)

                                                     diky a s pozdravem
                                                     Jakub Černik

  • DIRECTALPINE zve na přednášku o lavinách

    DIRECTALPINE jako partner Lezecké stěny na Technické Univerzitě v Liberci upozorňuje na zajímavou přednášku o lavinách a lavinové záchraně. Úterý 23. listopadu, 18 hodin, kongresový sál budovy M (areál vysokoškolských kolejí Harcov-Liberec).

  • RED RIVER GEORGE v podání Ondry a Edity

    První lezecké zážitky své kariery mají Ondra a Edita z domácích pískovcových skal v Tisé, Ostrově a Labáčku. Lezení na písku se stalo jejich nejoblíbenější , a proto se rozhodli okusit sportovní a tradiční lezení na písku na jiném kontinentě v RED RIVER GEORGE.

  • DIRECTALPINE vybavuje rakouské horské vůdce

    Profesionální rakouští horští vůdci z oblasti Dachsteinu (organizace MOUNTAIN UNLIMITED člen UIAGM) používají nově od této zimní sezóny bundy GUIDE.

  • Expedice Gauri Sankar 2010

    Expedice Gauri Sankar South 7010 m podporovaná Polským horolezeckým svazem a mimo jiné i oblečením DIRECTAPINE již vyrazila do Nepálu.

  • DIRECTALPINE vybavuje HS Pieniny

    Horská služba Pieninského národního parku od října používá oblečení značky DIRECTALPINE. Věříme, že v hardshellové bundě Devil Alpine, kalhotách Devil  Alpine a softshellové bundě Glider se jim bude dobře sloužit.

  • Edita na svém posledním MČR mláděže

    Své poslední Mistrovství republiky mládeže v lezení na obtížnost mám za sebou. Hrozně to uběhlo! Vzpomínám si na své první závody a na své první Mistrovství ČR. Bylo to v roce 2004 v Novém Boru...

  • Bunda TRANGO při prvosjezdu Olympu

    Řecký distributor značky DIRECTALPINE George Klaoudatos zrealizoval projekt Mount Olympus - jeho cílem byl prvosjezd na lyžích z jednoho z vrcholů Olympu, "Stefani Peak", nazývaný také Diův trůn byl pokořen jízdou v softshelové bundě TRANGO...

  • Slideshow expedice QAJAQ GREENLAND

    Jak jsme již avizovali, připravuje expediční team pro období dlouhých zimních večerů poutavé promítání obrázků a příjemné cestovatelsko-vodácké posezení na několika místech v ČR...

  • Den D aneb Boulder Cup na Sněžníku

    Tolik očekávaný boulderový vrchol podzimní sezóny - Hudy Boulder Cup na Sněžníku je již minulostí.
    V lesích okolo Děčínského Sněžníku bylo připraveno přes 300 boulderů, na kterých poměřio síly 250 závodníků.
    Nahlédněte do zákulisí této akce v postřehu hlavního pořadatele a člena DIRECTALPINE  teamu Ondry Beneše...