made in eu

Archiv aktualit

  • Školení týmu prodavačů DIRECTALPINE

    Těsně před oficiálním začátkem zimní sezóny tým DIRECTALPINE připravil  školení prodavačů a vedoucích prodejen HUDY v Liberci. Účastníci školení dostali detailní informace o novinkách v kolekci zima 2009/2010 přímo od hlavního designéra DIRECTALPINE Radka Nováčka.

  • Bunda GUIDE v prestižním KLETTERNu

    Redaktoři německého horolezeckého časopisu KLETTERN vyzkoušeli naší propracovanou záložní bundu GUIDE, vyvíjenou ve spolupráci se špičkovými horolezci a horskými vůdci. Tato bunda představuje opravdu vynikající sladění nízké váhy,  nejlepších materiálů a zapracování funkčních detailů pro dosažení maximální ochrany uživatele.

  • DIRECTALPINE partnerem nové horolezecké stěny ŠUTR v Liberci

    Nové lezecké centrum ŠUTR najdete přímo v centru Liberce (3 minuty od Tesca). Denně si tu od 9:00 do 23:00 můžete zařádit...

  • Alpská trilogie v podání Ondry Beneše

    Toto léto se povedlo Ondrovi (člen našeho teamu) splnit si jeden z jeho velkých životních snů a cílů. Po šesti dnech ve stěně Fleischbanku ve Wilder Kaiseru vylezl cestu Des Kaisers neue Kleider.

  • ARCHIV AKTUALIT

    vstup do archivu >>

  • FOTOREPORTÁŽ - VELETRH OUTDOOR 09

    Ve dnech se 16.-19.7. se tým DIRECTALPINE zúčastnil nejvýznamnějšího letního outdoorového veletrhu OUTDOOR ve Friedrichshafenu. Představili jsme řadu novinek z naší široké nabídky outdoorového oblečení - bundy, pulovery, funkční prádlo, lehké odolné outdoorové kalhoty, a to zejména z letní lezecké série. Opravdu velmi pozitivně byly hodnoceny všechny inovace a nápady našeho vývojového týmu a neustávající dynamika při tvorbě modelů pro Vás - všechny outdoorové nadšence.

    Děkujeme všem našim příznivcům za milou návštěvu.

    DIRECTALPINE team

  • Létání s mistry – Gradient XCamp a Paragliding Czech Open 2009

    V první polovině května se poblíž lázeňského městečka Levico Terme na jihu Dolomit uskutečnily dvě paraglidingové akce. Jelikož i mezi paraglidisty máme řadu spokojených uživatelů značky Directalpine, stala se firma Direct Alpine partnerem těchto dvou leteckých událostí.

  • Directalpine na cestě kolem světa

    Od loňského září jsou na cestě kolem světa tři belgičtí mladíci. Podle názvu "expedice" - BikeWorldTour je hned jasné, že hlavním dopravním prostředkem na cestě kolem světa je kolo. Vedle samotného obkroužení planety, je hlavním cílem získání finančních prostředků pro organizaci Medecins sans frontieres, kterou většina zná spíše pod českým názvem: Lékaři bez hranic. Pro nás je potěšující, že do skromné výbavy, kterou si vezou s sebou, zahrnuli i oblečení značky Directalpine.

  • Venezuela - Dolní Žleb Company na Indiánské stezce

    Dobrý den z Venezuely, zasílám moc pozdravů a chci Vám jen poslat pár vět o tom, že jsme měli to štěstí splnit si zase jeden z našich snů. Mezi nejkrásnější stěny na světě, které upoutaly naši pozornost rozhodně patří Acopan Tepui, a snímky z expedice od Stefana Glowacze a Kurta Alberta byli tím hlavním magnetem, které nás motivovali vyrazit někam tam daleko, kde uvidíme, pocítíme a hlavně zažijeme jistě zas něco zcela nového.

  • Phanilapcha 6017 m

    Na podzim loňského roku se podařilo polskému horolezeckému týmu stanout na 6017 metrů vysokém vrcholu Pharilapcha v Himalajích. Na tomto téměř panenském vrcholu byly teprve druhým týmem. Stěnu zdolali alpským stylem za tři dny a vytvořili ve stěně novou cestu. Prvovýstup nese název Dzieň Niepodleglosci.