made in eu

Archiv aktualit

  • Lezení Jordánsko „Velbloudistán podle Slaboucha“, aneb jak to bylo ve (Wadi) Rumu

    Jelikož už několik let pravidelně odjíždím do Tater a ostatních světových velehorstev, aniž bych dojel dál než do Arca, tak mě ani nepřekvapilo, že si domlouvám výlet do Jordánska. Po pár veselých doušcích jsem ochoten odjet kamkoliv. Wadí Rum? No Rum neWadí...

  • Directalpine partnerem skialpových závodů ve Švýcarsku

    Directalpine ve spolupráci se značkou POLARTEC sponzoroval kultovní skialpinistický závod ve Švýcarsku - VALARETTE ALTISKI.

  • DIRECTALPINE na veletrhu S1 v Brně

    Již po třetí se společnost Direct Alpine účastnila outdoorového veletrhu S1 v Brně. Ve dnech 16. - 18. února 2010 byla v pavilonu P na stánku 32 k vidění nová kolekce pro zimní sezónu 2010/2011.

  • DIRECTALPINE na veletrzích ISPO a S1

    Společnost Direct Alpine patří již mezí tradiční účastníky veletrhů ISPO v Mnichově a S1 v Brně. Na obou veletrzích pravidelně prezentujeme nejnovější kolekci na příští zimní sezónu.

  • Skiteam SUN & SNOW

    Didier Patrick a jeho begický tým lyžařských instruktorů s názvem Team SUN & SNOW patří mezi velmi zkušené muže, výuce lyžování se věnují již více než 20 let. 

  • DIRECTALPINE na vrcholu Jižní Ameriky

    Na přelomu roku se rakouský horský vůdce Wolfi Schupfer (člen UIAGM) vydal na expedici do Jižní Ameriky. Jeho cílem byla Argentina a nejvyšší hora Jižní Ameriky - Aconcagua 6962 m n.m. - která je druhá nejvyšší ve známém projektu Seven Summits. Nás těší, že v jeho výbavě nechybělo i pár kousků outdoorového oblečení značky DIRECTALPINE: bundy Guide, Lava a Denali a kalhoty Eiger.

  • Fotosoutěž - Vyhodnocení

    Firma Direct Alpine s.r.o. ve spolupráci s CK Adventura vyhlašuje výsledky fotosoutěže o nejlepší "akční" fotografii s produkty značky Directalpine.

  • Kalhoty BADILE pro Tatranskou HS

    Tatranská Horská služba si před zimní sezónou doplnila "šatník" značky DIRECTALPINE. K hardshellové bundě Devil Alpine a softshellové bundě Glider přibyly i špičkové technické celoroční kalhoty Badile v šedé barvě. 

  • Seznam co se může hodit...

    Také pokaždé přemýšlíte co si s sebou zabalit za oblečení a výbavu na víkend, na trek či na lezení....? Není jednodušší pomoci. Stáhněte si náš Seznam, případně doplňte co vám chybí a jistě se nestane, že promoknete, protože jste si nevzali vsrchní nepromokavou bundu.  Seznam ke stažení zde

  • 345 dní s Directalpine

    Expedice BikeWorldTour, na kterou jsme vás v březnu upozorňovali (článek zde), je již minulostí. Tři belgičtí mladíci si po zásluze užívají pohostinosti vlastních domovů. Po 345 dnech, tedy necelém roce, a 23 916 kilometrech strávených v sedle se vrátili do výchozího bodu celé expedice - Brusselu.