made in eu

Archiv aktualit

  • Hardshellové bundy a kalhoty DEVIL ALPINE pro německou horskou službu Bergwacht Harz

    Realizujeme dodávku pro další zahraniční horskou službu (Bergwacht Harz). Její členové budou od letošního roku vybaveni špičkovými hardshellovými bundami a kalhotami DEVIL ALPINE.

  • DIRECTALPINE vybavila Tatranskou HS

    logo-odznakthsdz.gifTatranská Horská služba (dobrovolný sbor) obléká od letošní zimní sezóny bundy Devil Alpine (hardshell) a Glider (softshell). Více o činnosti tohoto sboru najdete zde.  

  • Členové našeho týmu v České televizi

    ct4cislo3-50.gifČleny našeho teamu nepotkáte jen na horách, na skalách či v exotické cizině. Díky svým úspěchům si našli cestu i na obrazovky České televize (ČT4 Sport a ČT24).

  • MERHABA TURECKO

    01-uvod_M_47.jpgPo letním neúspěšném výstupu v Alpách se kluci z DŽC (Dolní Žleb Company - nebo-li Ondra Beneš a Tomáš Sobotka) vypravili v září do Turecka.

    I´cannot believe, Czech in Al dag! A dlouze a důležitě si mě, Ondru a Filipa prohlíží jeden pán někde, kde se cítíme trochu cizí. I’cannot believe, Czech in Al dag!

  • Nové texty tvůrců kolekce

    default.gifDo popisu zejména technických modelů z Mountain Top serie přibyl Komentář designera. Radek Nováček se v nich snaží vysvětlit funkčnost, myšlenku a použití daného modelu. Doufáme, že Vám tyto rady a vysvětlení pomohou s výběrem a zajistí tak maximální spokojenost s následným užíváním produktů ze zimní kolekce DIRECTALPINE.

  • Trango dominuje ve Velké Británii

    default.gifSoftshellová bunda TRANGO si vede za "kanálem" velmi dobře. V dalším nezávislém testu, Outdoor enthusiast magazínu, bylo TRANGO ohodnoceno jako nejlepší z testovaných modelů a označeno označeno typem Vydavatele. Originál časopisu si můžete  stáhnout zde.

  • Eiger v podání Ondry a Tomáše

    1 (1)_M_120.jpgPro letošní rok mělo lezecké duo Ondra Beneš a Tomáš Sobotka známé pod názvem: Dolní Žleb Company ve svém lezeckém itineráři, mimo jiné i položku Eiger. Jak mnozí jistě víte, pro lezení těžkých cest v horách potřebujete mít nejen natrénováno, ale i štěstí na počasí. První Ondra s Tomajdou splňují, ale to druhé moc nevyšlo....

  • DIRECTALPINE v testu Fall-Line

    V průběhu mezinárodního veletrhu Outdoor 08 v německém Friedrichshafenu, se nám dostal do ruky test outdoorového oblečení otištěný v prestižním anglickém časopisu Fall-Line.

  • Directalpine na topu Ameriky

    P1020287_M_45.jpg V průběhu června se náš test team rozhodl pokořit nejvyšší kopec v Americe a to svérazný Aljašský McKinley (Denali).

  • "Czech line" - T. Sobotka a O. Beneš v Číně

    dzc_china02_M_45.jpgT. Sobotka a O. Beneš (členové DIRECTALPINE teamu) se vydali za prvovýstupy do nejlidnatějšího státu světa Číny.